Derwent - přehled barevných pastelek

29. 7. 2024 | Články

Přehled jednotlivých řad barevných pastelek Derwent.

75f4ps7iez_____Derwent_logo_2

Pastelky Chromaflow

Pastelky Chromaflow s měkkým jádrem jsou vysoce pigmentované pro barevnou živost, která vyniká i na tmavém papíru. Krémově měkké jádro umožňuje plynulé a rychlé nanášení, a navíc je odolné vůči tlaku, což usnadňuje míchání a stínování. Dostupné v 100 odstínech jednotlivě i v sadách, v 150 odstínech v sadách.

Video: Chromaflow

Pastelky Lightfast

Pastelky Lightfast jsou vysoce kvalitní a 100% světlostálé. Revoluční jádro vyniká odolností vůči barevným změnám, máte tedy jistotu, že v muzejních podmínkách umělecká díla nevyblednou ani za 100 let. Dostupné v 100 odstínech jednotlivě i v sadách.

Video: Lightfast

Pastelky Procolour

Pastelky Procolour jsou dokonalou kombinací tvrdého jádra a měkkého, plynulého nanášení, díky kterému lze pohodlně míchat odstíny. S jednou pastelkou tak dosáhnete jemných detailů i rovnoměrných ploch. Dostupné v 72 odstínech jednotlivě i v sadách.

Video: Procolour

Pastelky Inktense

Pastelky Inktense jsou výrazné a vodou rozmyvatelné, avšak po zaschnutí zůstávají permanentní. Nabízejí tak výjimečnou schopnost vrstvení, aniž by došlo k oživení nebo vymytí dříve nanesených barev. Vhodné pro porézní materiály, např. bavlnu. Dostupné ve 100 odstínech jednotlivě i v sadách.

Video: Inktense

Bloky Inktense

Užijte si univerzálnost barev Inktense v podobě bloků. Snadno se používají a ohromí vás jejich intenzita, skvěle se hodí na výrazné tahy a efekty. Dostupné v 72 odstínech jednotlivě i v sadách.

Video: Bloky Inktense

Pastelky Watercolour

Pastelky Watercolour kombinují dobrou ovladatelnost tužky a jemnou krásu akvarelu. Pastelky se snadno používají a můžete je míchat s vodou pro vytváření zajímavých barevných efektů.

Pastelky Artists

S pastelkami Derwent Artists budete mít neomezené možnosti výběru! Jsou volbou profesionálních umělců již od roku 1938, a není těžké pochopit proč. Nabídka obsahuje 120 barev a jejich vosková textura je ideální pro vrstvení a míchání, takže můžete vytvořit tolik dalších vlastních odstínů, kolik si přejete! Dostupné v 120 odstínech jednotlivě i v sadách.

Pastelky Studio

Chcete se ponořit do detailů? Pak jsou pastelky Derwent Studio tou pravou volbou pro vás! Šestihranný tvar těla a mísitelná barevná tuha je činí skvělými pro detailní kresby, zejména ilustrace a botanické umění. Dostupné v 72 odstínech jednotlivě i v sadách.

Pastelky Coloursoft

Výrazné a měkké barvy pro plynulé nanášení. Tužky Coloursoft mají široké a měkké jádro pro rychlé a snadné nanášení barevných ploch. Tyto tužky lze míchat a blendovat k vytvoření nekonečného spektra bohatých živých barev. Ideální pro širokou škálu kreslířských stylů. Dostupné v 72 odstínech jednotlivě i v sadách.

Video: Pastelky Coloursoft

Pastelky Metallic

Třpytivé metalické pastelky, které vyniknou na tmavém papíru. Metalické pastelky Derwent se nádherně míchají pro tvorbu živých a výrazných metalických efektů. Vhodné pro širokou škálu uměleckých a řemeslných projektů. Dostupné v 20 odstínech jednotlivě i v sadách.

Video: Pastelky Metallic

Pastelky Graphitint

Pastelky Graphitint v sobě jedinečným způsobem kombinují grafit a barvu. Elegantní barevný grafit rozmyvatelný vodou. Za sucha získáte nádech barvy, za mokra živé odstíny. Ideální pro krajiny, studie zvířat a portréty. Dostupné ve 24 odstínech jednotlivě i v sadách.

Video: Graphitint Pencils

Pastel Pencils

Krása jemného pastelového prášku ve formě tužky. Pastelové tužky Derwent mají jedinečnou křídovou texturu, která umožňuje krásné nanášení měkké barvy. Vytvářejte detailní kresby a skici. Odstíny se vzájemně snadno míchají. Ideální pro portréty a živé studie. Dostupné v 72 odstínech jednotlivě i v sadách.

Video: Pastel Pencils